Loading...
Profil2019-03-29T11:00:58+01:00

Find os her

Mød os på Facebook

Velkommen til Sax-Trans A/S

Sax-Trans har en stærk position på transportmarkedet.
Siden Flemming Werner Jensen i 1977 startede Sax-Trans, har han gennem løbende opkøb af adskellige vognmandsforretninger og fragtruter, ført Sax-Trans frem til en position som landsdelens klart største vognmandsforretning.

Med en solid stab på over 75 dygtige medarbejdere, og en flåde på ca. 60 last- og varebiler, 5 modulvogntog, ca. 60 anhængere og sættevogne, og langt over 100 containere, veksellad m.v. er firmaet i stand til, at løse enhver transportopgave, med meget kort varsel.
Siden Sax-Trans i 1992 overtog Viggo Jensens Fragtmandsforretning i Nykøbing Falster, og Sølvhøjs i Stubbekøbing, har vi målrettet arbejdet på at udvide forretningen, for at kunne leve op til, de stadig større krav der stilles, til hurtig og præcis levering. Som i alle brancher, gælder det også indenfor transportbranchen, at der skal større enheder til, for at kunne yde den nødvendige service og kvalitet, og dermed kunne konkurrere.

Derfor er det også Sax-Trans, der efter en større strukturtilpasning i Danske Fragtmænd, dækker hele Lolland-Falster og Møn, med gods både til og fra hele landet.